KVKK Kapsamında Veri Sorumlusuna Başvuru Formu

 

Kristal Merkezi Yapı İşletme Yönetim ve İnşaat A.Ş.

KVKK Kapsamında Veri Sorumlusuna Başvuru Formu

 

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun (“KVKK”) 13 üncü maddesinde, KVKK’unda ilgili kişi olarak tanımlanan kişisel veri sahiplerine (Bundan sonra “Talep Sahibi” olarak anılacaktır) veri sorumlularına başvuru yaparak KVKK’nun 11 inci maddesinde sayılı olan kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin birtakım taleplerde bulunma hakkı tanınmıştır.

 

KVKK kapsamındaki bu haklarınızı kullanmak istemeniz halinde, taleplerini Kristal Merkezi Yapı İşletme Yönetim ve İnşaat A.Ş’ ye (E-Fidan Market) (“Şirket”) iletmeniz gerekmektedir. KVKK’nun 13 üncü maddesinin birinci fıkrası ve Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ (“Tebliğ” hükümleri kapsamında,   doldurmuş olduğunuz başvuru formunu, formun ıslak imzalı halini kimliğinizi tevsik eden belgelerle birlikte, Anıttepe Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No:137/7 Maltepe Çankaya/ANKARA adresine elden şahsen veya iadeli taahhütlü Posta ile veya Noter vasıtasıyla yazılı olarak imzalı şekilde Şirketimize iletebilirsiniz.

 

Başvurunun doğrudan ilgili birime ulaştırılabilmesi için, fiziki başvurularda zarfın üzerine, “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Kapsamında Bilgi Talebi” ibaresi yazılmalıdır.

 

Tebliğ’in 4 üncü maddesinin ikinci fıkrası kapsamında yapılacak başvuruların Türkçe olarak yapılması gerekmektedir. Başvurunuz Şirketimiz tarafından ivedilikle incelenecek ve KVKK ve Tebliğ hükümleri kapsamında başvurunuzun Şirketimize ulaştığı tarihten itibaren otuz gün içerisinde yanıtlandırılacak, yanıt yazılı olarak veya elektronik ortamda tarafınıza iletilecektir.

 

Yapılan başvurular kapsamında, Şirketimiz kural olarak herhangi bir ücret talep etmemekle birlikte, işlemin ayrıca bir maliyet gerektirmesi durumunda Kurul tarafından belirlenen ücretler alınabilecektir. Tarafımıza sunduğunuz bilgi ve belgelerin eksik olması veyahut anlaşılamaz olması halinde başvurunuzu netleştirmek amacıyla tarafınızla iletişime geçilecektir.

(*) işaretli olan alanların, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununun 13 üncü maddesi ve 22 nci maddesinin birinci fıkrasının (e) ve (g) bentlerine dayanılarak hazırlanmış olan Veri Sorumlusuna Başvuru Usul Ve Esasları Hakkında Tebliğ’in Başvuru Usulü başlıklı

5. Maddesi uyarınca doldurulması zorunludur. Başvurunuzda bu alan boş olduğu takdirde, başvurunuz işleme alınamayacaktır.


 

 

I. Veri Sahibinin Kimlik ve İletişim Bilgileri

Adı Soyadı (*)

 

TC Kimlik Numarası (*)

(Yabancılar için uyruk, pasaport numarası veya varsa kimlik numarası)

 

İşyeri veya İkamet Adresi (*)

 

Elektronik Posta Adresi (*)

 

Telefon (*)

 

 

II. Veri Sahibinin Şirketimiz ile Olan İlişkisini belirtiniz.

Mevcut Müşteri

 

Eski Müşteri

Çalışılan Dönem:

Mevcut Çalışan

 

Eski Çalışan

Çalışılan Dönem:

Aday çalışan /iş Başvurusu Yapan/

Özgeçmiş Paylaşan

Başvuru / Özgeçmiş Paylaşım Tarihi

Diğer (Lütfen Şirketimiz İle Bağlantınıza Dair Aldığınız Hizmet, Katıldığınız Etkinlik vb. Açıklamaları ve Tarih Bilgileri ile

Belirtiniz)

 

 

III. KVKK Kapsamındaki Talebiniz

(Lütfen talebinize uygun ifadenin yanındaki kutucuğu/kutucukları işaretleyiniz ve KVKK

kapsamındaki talebinizi aşağıdaki bölümde detaylı şekilde açıklayınız.)

KVKK m.11/1-a kapsamında Şirketinizin hakkımda kişisel veri işleyip işlemediğini öğrenmek istiyorum.

 

KVKK m.11/1-b kapsamında, Eğer şirketiniz hakkımda kişisel veri işliyorsa bu veri işleme faaliyetleri hakkında bilgi talep ediyorum.

 

KVKK m.11/1-c kapsamında, Eğer şirketiniz hakkımda kişisel veri işliyorsa bunların işlenme amacını ve işlenme amacına uygun kullanılıp kullanmadığını öğrenmek istiyorum.

 

KVKK m.11/1-ç kapsamında Eğer kişisel verilerim yurtiçinde veya yurtdışında üçüncü kişilere aktarılıyorsa bu üçüncü kişileri

 


 

 

bilmek istiyorum.

 

KVKK m.11/1-d kapsamında Kişisel verilerimin eksik veya yanş̧

işlendiğini düşünüyorum ve bunların düzeltilmesini istiyorum.

 

KVKK m.11/1-e kapsamında Kişisel verilerimin kanun ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş̧ olmasına rağmen, kişisel verilerimin silinmesini veya yok edilmesini istiyorum

 

KVKK m.11/1-f  kapsamında Eksik ve yanlış̧ işlendiğini düşündüğüm kişisel verilerimin aktarıldığı üçüncü kişiler nezdinde de düzeltilmesini istiyorum.

 

KVKK m.11/1-f kapsamında Silinmesini talep ettiğim kişisel verilerimin aktarılan üçüncü kişiler nezdinde de silinmesini istiyorum.

 

KVKK m.11/1-g kapsamında İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle şahsım aleyhime ortaya çıkan sonuca itiraz etmek istiyorum.

 

KVKK m.11/1-ğ kapsamında Kişisel verilerimin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle uğradığım zararın giderilmesini talep ediyorum.

 

Talep Açıklaması

 

……………………………………………………………………….........................................…….

 

……………………………………………………………………….........................................…….

 

……………………………………………………………………….........................................…….

 

……………………………………………………………………….........................................…….

 

……………………………………………………………………….........................................…….

 

……………………………………………………………………….........................................…….

 

……………………………………………………………………….........................................…….

 

……………………………………………………………………….........................................…….


 

 

 

IV. Başvuru Yanıt Yöntemi

Yukarıda belirttiğim talepler doğrultusunda Şirketinize yapmış olduğum başvurumun KVKK’nun 13 üncü maddesi uyarınca değerlendirilerek yanıtın tarafıma aşağıdaki şekilde iletilmesini talep ederim.

Yukarıda belirtmiş olduğum adresime posta ile gönderilmesini istiyorum.

 

Yukarıda belirtmiş olduğum elektronik posta adresime gönderilmesini istiyorum. (Bu yönetimi seçmeniz halinde tarafınıza daha hızlı dönüş sağlayabileceğiz)

 

Elden teslim almak istiyorum. (Vekâleten teslim alınması halinde noter tasdikli vekâletname veya yetki belgesi aranmaktadır.)

 

        Doldurmuş olduğunuz işbu başvuru formu, Şirketimiz ile olan ilişkinizi tespit ederek, varsa, Şirketimiz tarafından işlenen kişisel verilerinizi eksiksiz ve isabetli olarak ilgili başvurunuza doğru ve kanuni süresi içerisinde cevap verilebilmesi için tanzim edilmiştir. Hukuka aykırı ve haksız bir şekilde veri paylaşımından kaynaklanabilecek hukuki risklerin bertaraf edilmesi ve özellikle kişisel verilerinizin güvenliğinin sağlanması amacıyla, kimlik ve yetki tespiti için Şirketimiz ek evrak ve malumat (Nüfus cüzdanı veya sürücü belgesi sureti vb.) talep etme hakkını saklı tutar. Adrese / e-posta gönderilmesi sırasında çıkacak sorunlardan Şirketimiz sorumlu değildir. Form kapsamında iletmekte olduğunuz taleplerinize ilişkin bilgilerin doğru ve güncel olmaması ya da yetkisiz bir başvuru yapılması halinde Şirketimiz, söz konusu yanlış bilgi ya da yetkisiz başvuru kaynaklı taleplerden dolayı mesuliyet kabul etmemektedir.

 

 

Başvuru Tarihi: Başvuran Adı Soyadı :

* İmza


 

Başvurunun Alındığı Tarih : Başvuruyu Alan Adı Soyadı : İmza